ПРАТ "МАЛИНОВЕ"

Код за ЄДРПОУ: 30249520
Телефон: (044) 585-16-43
e-mail: malinove@malunove.pat.ua
Юридична адреса: 09623, Київська обл., Рокитнянський р-н, с. Ромашки, вул. Покровська, 22А
 
Дата розміщення: 27.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 25.04.2017
Кворум зборів** 97.923
Опис Загальні збори проводились за ініціативою Наглядової ради Товариства. Пропозицій по питанням порядку денного були надані самим Товариством. Інших пропозицій від акціонерів не надходило. Перелік питань, що розглядалися на загальних зборах:
1. Обрання членів лічильної комісії загальних зборів акціонерів Товариства (Обрано лічильну комісії у складі 3 осіб)
2. Прийняття рішення з питань порядку проведення загальних зборів акціонерів Товариства, установлення порядку та способу засвідчення бюлетенів для голосування (Прийнято рішення з питань порядку проведення зборів, установлено порядок та спосіб засвідчення бюлетенів для голосування).
3. Затвердження річного звіту Директора про результати діяльності Товариства у 2016 р. та прийняття рішення за наслідками його розгляду (Річний звіт затвердили. Роботу визнали задовільною).
4. Затвердження звіту Наглядової ради Товариства за 2016 р. та прийняття рішення за наслідками його розгляду (Звіт затвердили. Роботу визнали задовільною).
5. Затвердження висновку Ревізійної комісії по річному звіту та балансу Товариства за 2016 р. та прийняття рішення за наслідками його розгляду (Висновок затвердили. Річний звіт та баланс за 2016 р. визнано такими, що складені відповідно до законодавства. Роботу визнали задовільною).
6. Затвердження річного звіту та балансу Товариства за 2016 рік (Затвердили річний звіт та баланс Товариства за 2016 р.).
7. Затвердження порядку розподілу прибутку і збитків Товариства за результатами діяльності у 2016 році (Вирішили збитки 2016 р. покрити за рахунок прибутку майбутніх періодів).
8. Затвердження плану розвитку Товариства на 2017 рік (Затвердили план розвитку Товариства на 2017 рік).
9. Про зміну типу та найменування Товариства (Вирішили змінити тип з публічного на приватне. Змінено найменування Товариства на таке - Приватне акціонерне товариства "МАЛИНОВЕ" (ПРАТ "МАЛИНОВЕ").
10. Внесення змін до Статуту Товариства та затвердження Статуту Товариства у новій редакції (Затвердили нову редакцію статуту).
11. Про скасування внутрішніх положень Товариства (скасовано Положення про загальні збори та Положення про Наглядову раду).
12. Про затвердження нових внутрішніх положень Товариства (Затверджено Положення про загальні збори та Положення про Наглядову раду)
13. Про відкликання членів Наглядової ради Товариства (Відкликано членів Наглядової ради).
14. Про затвердження кількісного складу Наглядової ради Товариства (Затверджено склад у кількості 3 осіб).
15. Про обрання членів Наглядової ради Товариства (Обрано наглядову раду у кількості 3 осіб).
16. Затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами Наглядової ради (Затверджено у мови договорів. Винагорода не передбачена. Уповноважено підписати договори Директора Товариства).
17. Про відкликання членів Ревізійної комісії Товариства (Відкликано членів Ревізійної комісії).
18. Про обрання членів Ревізійної комісії Товариства (Обрано членів ревізійної комісії).
19. Про затвердження умов цивільно-правових або трудових договорів, які будуть укладатися із членами Ревізійної комісії Товариства, а також обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів із членами Ревізійної комісії від імені Товариства (Затверджено умов цивільно-правового договору. Винагорода не передбачена. Уповноважено підписати договори Директора Товариства).
20. Про надання попередньої згоди на вчинення Товариством значних правочинів (Надано попередню згоду на вчинення значних правичинів. Гранична сукупнiсть вартостi правочинiв: 503000 тис. грн.)


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.