ПРАТ "МАЛИНОВЕ"

Код за ЄДРПОУ: 30249520
Телефон: (044) 585-16-43
e-mail: malinove@malunove.pat.ua
Юридична адреса: 09623, Київська обл., Рокитнянський р-н, с. Ромашки, вул. Покровська, 22А
 
Дата розміщення: 28.04.2017

Річний звіт за 2016 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 27.04.2016
Кворум зборів** 94.31
Опис Загальні збори проводились за ініціативою Наглядової ради Товариства. Пропозицій по питанням порядку денного були надані самим Товариством. Інших пропозицій від акціонерів не надходило. Перелік питань, що розглядалися на загальних зборах:
1. Про обрання лічильної комісії (Обрано лічильну комісії у складі 3 осіб)
2. Прийняття рішення з питань порядку проведення Загальних зборів акціонерів Товариства (Затверджено регламент зборів).
3. Затвердження річного звіту Директора про результати діяльності Товариства у 2015 р. та прийняття рішення за наслідками його розгляду (Затвердити річний звіт Директора про результати діяльності Товариства у 2015 р. Визнати роботу Директора Товариства задовільною).
4. Затвердження звіту Наглядової ради Товариства за 2015 р. та прийняття рішення за наслідками його розгляду (Затвердити звіт Наглядової ради Товариства за 2015 р. Визнати роботу Наглядової ради Товариства задовільною).
5. Затвердження висновку Ревізійної комісії по річному звіту та балансу Товариства за 2015 р. та прийняття рішення за наслідками його розгляду (Затвердити висновок Ревізійної комісії по річному звіту та балансу Товариства за 2015 рік. Роботу Ревізійної комісії визнати задовільною)
6. Затвердження річного звіту та балансу Товариства за 2015 рік (Затвердити річний звіт та баланс Товариства за 2015 р.).
7. Затвердження порядку розподілу прибутку і збитків Товариства за результатами діяльності у 2015 році (Здійснити покриття збитків, отриманих Товариством за результатами фінансово-господарської діяльності у 2015 р., за рахунок нерозподіленого прибутку попередніх звітних періодів)
8. Затвердження плану розвитку Товариства на 2016 рік (Затвердити план розвитку Товариства на 2016 рік)
9. Про зміну типу Товариства з публічного на приватне (Не змінювати тип Товариства у зв'язку із відсутністю пропозицій по даному питанню)
10. Затвердження змін до Статуту Товариства (Внести зміни до Статуту Товариства шляхом викладення його в новій редакції).
11. Про затвердження у новій редакції, а також прийняття нових внутрішніх положень Товариства (Внести зміни до "Положення Про Загальні збори" та "Положення Про Наглядову Раду" шляхом викладення їх в нових редакціях)
12. Про відкликання членів Наглядової ради Товариства (Відкликати членів Наглядової ради Товариства, які були обрані Загальними зборами акціонерів 23 квітня 2014 р.)
13. Про затвердження кількісного складу Наглядової ради Товариства (Затвердити кількісний склад Наглядової ради в кількості 5 (п'яти) осіб)
14. Про обрання членів Наглядової ради Товариства (Обрати Наглядову раду з представників акціонера ТОВ "ОВОСТАР ЮНІОН").
15. Затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами Наглядової ради (Затвердити умови цивільно-правових договорів, що укладаються із членами Наглядової ради, встановити, що члени Наглядової ради виконують свої функції безоплатно, та уповноважити директора Товариства Ворона Віталія Івановича підписати із членами Наглядової ради цивільно-правові договори)
16. Про відкликання членів Ревізійної комісії Товариства (Не відкликати членів Ревізійної комісії Товариства, які були обрані Загальними зборами акціонерів 23 квітня 2014 р).
17. Про обрання членів Ревізійної комісії Товариства (Не обирати членів ревізійної комісії у зв'язку із відсутністю пропозицій по даному питанню)
18. Про затвердження умов цивільно-правових або трудових договорів, які будуть укладатися із членами Ревізійної комісії Товариства, а також обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів із членами Ревізійної комісії від імені Товариства (Не затверджувати умови цивільно-правових договорів, що укладаються із членами Ревізійної комісії, у зв'язку із відсутністю пропозицій по даному питанню).
19. Про надання згоди на укладення Товариством правочинів (Не надавати згоди на укладення Товариством правочинів, рішення про вчинення яких приймається загальними зборами акціонерів, у зв'язку із відсутністю пропозицій по даному питанню).
20. Про схвалення укладених Товариством правочинів (1. Схвалити всі укладені правочини щодо передачі основних засобів, в оренду ТОВ "ОВОСТАР" та ТОВ "ЯСЕНСВІТ. 2. Схвалити контракт № ТА/12-05/15/UKR від 12 травня 2015 р. із компанією "TEXHA INTERNATIONAL LIMITED")


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.