ПРАТ "МАЛИНОВЕ"

Код за ЄДРПОУ: 30249520
Телефон: (044) 585-16-43
e-mail: malinove@malunove.pat.ua
Юридична адреса: 09623, Київська обл., Рокитнянський р-н, с. Ромашки, вул. Покровська, 22А
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
20.04.2011
94.3690000
Загальнi збори проводились за iнiцiативою Правлiння Товариства. Пропозицiю по питанням порядку денного були наданi самим Товариством. Iнших пропозицiй вiд акцiонерiв не надходило.
Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах:
1. Затвердження рiчного звiту Правлiння про результати дiяльностi Товариства у 2010 роцi.
Виступав: Голова Правлiння Ворон Вiталiй Iванович, який доповiв про результати фiнансово-господарської дiяльностi Товариства у 2010 роцi.
Вирiшили: Затвердити результати фiнансово-господарської дiяльностi Товариства у 2010 роцi, визнати роботу Правлiння задовiльною.
2. Затвердження звiту Спостережної ради Товариства за 2010 рiк.
Виступав: Голова Загальних зборiв Ворон Вiталiй Iванович, який зачитав та подав на затвердження звiт Наглядової ради Товариства за 2010 р.
Вирiшили: Затвердити звiт Спостережної ради за 2010 рiк.
3. Затвердження висновку Ревiзiйної комiсiї по рiчному звiту та балансу Товариства за 2010 рiк.
Виступав: Член Ревiзiйної комiсiї Сапожнiк Вiталiй Володимирович, який звiтував по рiчному звiту та балансу Товариства за 2010 рiк.
Вирiшили: Затвердити звiт Ревiзiйної комiсiї за 2010 рiк.
4. Затвердження фiнансової звiтностi Товариства за 2010 рiк.
Виступав: Голова Загальних зборiв Ворон Вiталiй Iванович, який винiс на затвердження Загальних зборiв фiнансову звiтнiсть Товариства за 2010 рiк.
Вирiшили: Затвердити фiнансову звiтнiсть Товариства за 2010 рiк.
5. Затвердження розподiлу прибутку (покриття збиткiв) Товариства за результатами дiяльностi у 2010 роцi.
Виступав: Голова Правлiння Товариства Ворон Вiталiй Iванович, який повiдомив, що за результатами фiнансово-господарської дiяльностi Товариства в 2010 роцi отримано прибуток та запропонував наступний порядок його розподiлу:
резервний фонд - 25 %; резерв розвитку пiдприємства - 75 %.
Вирiшили: Затвердити наступний порядок розподiлу прибутку:
резервний фонд - 25 %; резерв розвитку пiдприємства - 75 %.
6. Затвердження плану розвитку Товариства на 2011 рiк.
Виступав: Голова Загальних зборiв Ворон Вiталiй Iванович, який доповiв про плани розвитку Товариства на 2011 рiк.
Вирiшили: Затвердити плани розвитку Товариства на 2011 рiк.
7. Про визначення типу та змiна найменування Товариства у зв'язку з приведенням його дiяльностi у вiдповiднiсть до Закону України "Про акцiонернi товариства".
Виступав: Голова правлiння Товариства Ворон Вiталiй Iванович, який доповiв, що ЗАТ "Малинове" повинно привести свiй Статут у вiдповiдностi iз положеннями Закону України "Про акцiонернi товариства" в строк до 30 квiтня 2011 р.
Вирiшили: Змiнити тип Закритого акцiонерного товариства "Малинове" на публiчне акцiонерне товариство. Змiнити найменування Закритого акцiонерного товариства "Малинове", скорочено ЗАТ "Малинове" на Публiчне акцiонерне товариство "Малинове", скорочено ПАТ "Малинове".
8. Затвердження змiн до Статуту Товариства у зв'язку iз приведенням його у вiдповiднiсть до Закону України "Про акцiонернi товариства" шляхом викладення його у новiй редакцiї та затвердження нової редакцiї Статуту Товариства.
Виступав: Голова зборiв ЗАТ "Малинове" Ворон Вiталiй Iванович, який доповiв, що ЗАТ "Малинове" повинно привести свiй Статут у вiдповiдностi iз положеннями Закону України "Про акцiонернi товариства" в строк до 30 квiтня 2011 р. i запропонував затвердити Статут Товариства у новiй редакцiї у вiдповiдностi до Закону України "Про акцiонернi товариства".
Вирiшили: Затвердити Статут Товариства у новiй редакцiї у вiдповiдностi до Закону України "Про акцiонернi товариства". Включити до Статуту Товариства iнформацiю про мiсцезнаходження Товариства за адресою: 09623, Київська обл., Рокитнянський р-н, с. Ромашки, вул. Ленiна, 22 А.
9. Про затвердження у новiй редакцiї, а також прийняття нових внутрiшнiх положень Товариства (Положення про виконавчий орган, Положення про ревiзiйну комiсiю, Положення про Наглядову раду, Положення про загальнi збори акцiонерiв) у зв'язку iз приведенням їх у вiдповiднiсть до Закону України "Про акцiонернi товариства".
Виступав: Голова зборiв ЗАТ " Малинове" Ворон Вiталiй Iванович, який запропонував затвердити у вiдповiдностi iз Законом України "Про акцiонернi товариства" новi внутрiшнi положення Товариства.
Вирiшили: Затвердити у вiдповiдностi iз Законом України "Про акцiонернi товариства" новi внутрiшнi положення Товариства, а саме Положення про загальнi збори акцiонерiв Публiчного акцiонерного товариства "Малинове" та Положення про Наглядову раду Публiчного акцiонерного товариства "Малинове". Скасувати дiючi внутрiшнi положення Товариства Про Правлiння Закритого акцiонерного товариства "Малинове", Про Наглядову раду Закритого акцiонерного товариства "Малинове" та Про ревiзiйну комiсiю Товариства Закритого акцiонерного товариства "Малинове".
10. Прийняття рiшення про розмiщення акцiй.
Виступав: Голова Зборiв Ворон Вiталiй Iванович, який повiдомив, що пропозицiї по питанню № 10 порядку денного вiдсутнi та запропонував зняти це питання з голосування.
Вирiшили: Зняти питання порядку денного № 10 з голосування.
11.Про вiдкликання та обрання членiв виконавчого органу Товариства, затвердження умов трудового договору (контракту), який буде укладатися iз членами виконавчого органу, а також обрання особи, яка уповноважується на пiдписання трудового договору (контракту) iз членами виконавчого органу вiд iменi Товариства.
Виступав: Голову зборiв ЗАТ "Малинове" Ворон Вiталiй Iванович, який доповiв про необхiднiсть переобрання членiв виконавчого рогану товариства.
Вирiшили:
- Звiльнити вiд виконання обов'язкiв членiв Правлiння Товариства: Гуренко Володимира Вiталiйовича, Тичину Володимира Вiкторовича та Гусара Юрiя Iвановича.
- Призначити Директором Товариства строком на 3 роки Ворона Вiталiя Iвановича за переведенням з посади Голови правлiння Товариства.
- Змiни у складi виконавчого органу Товариства вступають в силу з моменту державної реєстрацiї нової редакцiї Статуту Товариства, яка затверджена цими Зборами.
- Наглядовiй радi Товариства затвердити умови та пiдписати iз Директором Товариства трудовий контракт.
- Визначити, що вiдповiдно до затвердженої цими Зборами нової редакцiї Статуту Товариства до компетенцiї Наглядової ради вiдноситься подальше обрання (призначення) та вiдкликання повноважень (звiльнення) Директора Товариства.
12. Про вiдкликання та обрання членiв Наглядової ради, затвердження умов цивiльно-правових або трудових договорiв, якi будуть укладатися iз ними, встановлення розмiру їх винагороди, а також обрання особи, яка уповноважується на пiдписання цивiльно-правових договорiв з членами Наглядової ради.
Виступав: Голова загальних зборiв ЗАТ "Малинове" Ворон Вiталiй Iванович, який подав пропозицiї по питанню порядку денного.
Вирiшили:
- Обрати Наглядову раду Товариства у кiлькостi трьох осiб строком на 3 роки у складi: Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "ОВОСТАР ЮНIОН" (iдентифiкацiйний код 30455716), яке є акцiонером Товариства, та фiзичних осiб - акцiонерiв Товариства Бєлiкова Бориса Олександровича i Вересенко Вiталiя Андрiйовича на безоплатнiй основi без включення їх до штату Товариства iз укладенням цивiльно-правового договору.
- Змiни у складi Наглядової ради Товариства вступають в силу з моменту державної реєстрацiї нової редакцiї Статуту Товариства, яка затверджена цими Зборами.
- Уповноважити керiвника виконавчого органу Товариства Ворона Вiталiя Iвановича пiдписати iз членами Наглядової ради Бєлiковим Борисом Олександровичем та Вересенком Вiталiєм Андрiйовичем безоплатнi цивiльно-правовi договори.
13. Про вiдкликання та обрання членiв Ревiзiйної комiсiї, затвердження умов цивiльно-правових або трудових договорiв, якi будуть укладатися iз ними, а також обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв iз членами Ревiзiйної комiсiї вiд iменi Товариства.
Виступав: Голова загальних зборiв ЗАТ "Малинове" Ворон Вiталiй Iванович, який подав пропозицiї по питанню порядку денного.
Вирiшили:
- Вiдкликати члена ревiзiйної комiсiї Товариства Лахно Лесю Костянтинiвну.
- Обрати ревiзiйну комiсiю Товариства з фiзичних осiб, якi не входять до складу iнших органiв Товариства, строком на 3 роки у складi: Сапожнiк Вiталiй Володимирович, Гринжевська Юлiя Володимирiвна, Перникоза Володимир Васильович на пiдставi безоплатних строкових цивiльно-правових договорiв, повноваження на пiдписання яких вiд iменi Товариства надати керiвнику виконавчого органу Товариства Ворону Вiталiю Iвановичу.
- Змiни у складi Ревiзiйної комiсiї Товариства вступають в силу з моменту державної реєстрацiї нової редакцiї Статуту Товариства, яка затверджена цими Зборами.
14. Прийняття рiшення щодо створення та лiквiдацiю фiлiй Товариства.
Виступав: Голова Зборiв Ворон Вiталiй Iванович, який повiдомив, що пропозицiї по питанню № 14 порядку денного вiдсутнi та запропонував зняти це питання з голосування.
Вирiшили: Зняти питання порядку денного № 14 з голосування.
15. Прийняття рiшення по окремим угодам, що укладаються Товариством.
Виступав: Голова Зборiв Ворон Вiталiй Iванович, який повiдомив, що пропозицiї по питанню № 15 порядку денного вiдсутнi та запропонував зняти це питання з голосування.
Вирiшили: Зняти питання порядку денного № 15 з голосування. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.