ПРАТ "МАЛИНОВЕ"

Код за ЄДРПОУ: 30249520
Телефон: (044) 585-16-43
e-mail: malinove@malunove.pat.ua
Юридична адреса: 09623, Київська обл., Рокитнянський р-н, с. Ромашки, вул. Покровська, 22А
 
Дата розміщення: 03.06.2014

Особлива інформація на 23.04.2014

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата прийняття рішення

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, і'мя, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

д/нЗвільненоГолова Наглядової радиВересенко Вiталiй Андрiйовичд/н, д/н, д/н1
Зміст інформації:
Посадова особа, Голова Наглядової ради Вересенко Вiталiй Андрiйович, у зв'язку iз закiнченням строку, на який посадову особу було обрано, звiльнений з 23 квiтня 2014 р. за рiшеням Загальних зборiв акцiонерiв Товариства, Протокол № 1 вiд 23 квiтня 2014 р. Посадова особа перебувала на посадi з 28 квiтня 2011 р. Посадова особа згоди на розкриття поспортних даних не надавала. Посадова особа володiє акцiями емiтента в кiлькостi 1000 (одна тисяча) штук, що становить 1 % вiд загальної кiлькостi акцiй Товариства. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нЗвільненоЧлен Наглядової радиБєлiков Борис Олександровичд/н, д/н, д/н1
Зміст інформації:
Посадова особа, член Наглядової ради Бєлiков Борис Олександрович, у зв'язку iз закiнченням строку, на який посадову особу було обрано, звiльнений з 23 квiтня 2014 р. за рiшеням Загальних зборiв акцiонерiв Товариства, Протокол № 1 вiд 23 квiтня 2014 р. Посадова особа перебувала на посадi з 28 квiтня 2011 р. Посадова особа згоди на розкриття поспортних даних не надавала. Посадова особа володiє акцiями емiтента в кiлькостi 1000 (одна тисяча) штук, що становить 1 % вiд загальної кiлькостi акцiй Товариства. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нЗвільненоЧлен Наглядової радиТовариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "ОВОСТАР ЮНIОН"д/н, 30455716, д/н94.31
Зміст інформації:
Посадова особа, член Наглядової ради Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "ОВОСТАР ЮНIОН", у зв'язку iз закiнченням строку, на який посадову особу було обрано, звiльнена з 23 квiтня 2014 р. за рiшеням Загальних зборiв акцiонерiв Товариства, Протокол № 1 вiд 23 квiтня 2014 р. Посадова особа перебувала на посадi з 28 квiтня 2011 р. Посадова особа володiє акцiями емiтента в кiлькостi 94310 (дев'яносто чотири тисячi триста десять) штук, що становить 94,31 % вiд загальної кiлькостi акцiй Товариства.
д/нЗвільненоЧлен Ревiзiйної комiсiїСапожнiк Вiталiй Володимировичд/н, д/н, д/н0.013
Зміст інформації:
Посадова особа, член Ревiзiйної комiсiї Сапожнiк Вiталiй Володимирович, у зв'язку iз закiнченням строку, на який посадову особу було обрано, звiльнений з 23 квiтня 2014 р. за рiшеням Загальних зборiв акцiонерiв Товариства, Протокол № 1 вiд 23 квiтня 2014 р. Посадова особа перебувала на посадi з 28 квiтня 2011 р. Посадова особа згоди на розкриття поспортних даних не надавала. Посадова особа володiє акцiями емiтента в кiлькостi 13 (тринадцять) штук, що становить 0,013 % вiд загальної кiлькостi акцiй Товариства. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нЗвільненоЧлен Ревiзiйної комiсiїГринжевська Юлiя Володимирiвнад/н, д/н, д/н0.013
Зміст інформації:
Посадова особа, член Ревiзiйної комiсiї Гринжевська Юлiя Володимирiвна, у зв'язку iз закiнченням строку, на який посадову особу було обрано, звiльнена з 23 квiтня 2014 р. за рiшеням Загальних зборiв акцiонерiв Товариства, Протокол № 1 вiд 23 квiтня 2014 р. Посадова особа перебувала на посадi з 28 квiтня 2011 р. Посадова особа згоди на розкриття поспортних даних не надавала. Посадова особа володiє акцiями емiтента в кiлькостi 13 (тринадцять) штук, що становить 0,013 % вiд загальної кiлькостi акцiй Товариства. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нЗвільненоЧлен Ревiзiйної комiсiїПерникоза Володимир Васильовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа, член Ревiзiйної комiсiї Перникоза Володимир Васильович, у зв'язку iз закiнченням строку, на який посадову особу було обрано, звiльнений з 23 квiтня 2014 р. за рiшеням Загальних зборiв акцiонерiв Товариства, Протокол № 1 вiд 23 квiтня 2014 р. Посадова особа перебувала на посадi з 28 квiтня 2011 р. Посадова особа згоди на розкриття поспортних даних не надавала. Посадова особа акцiями емiтента не володiє,непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нОбраноЧлен Наглядової радиВересенко Вiталiй Андрiйовичд/н, д/н, д/н1
Зміст інформації:
Посадова особа, член Наглядової ради Вересенко Вiталiй Андрiйович, обраний членом Наглядової ради 23 квiтня 2014 р. за рiшеням Загальних зборiв акцiонерiв Товариства, Протокол № 1 вiд 23 квiтня 2014 р., строком на 3 роки. Посадова особа згоди на розкриття поспортних даних не надавала. Iншi посади, якi посадова особа обiймала протягом останнiх 5 рокiв: голова Наглядової ради ПАТ "МАЛИНОВЕ", консультант з ефективностi пiдприємництва ТОВ "ЯСЕНСВIТ". Посадова особа володiє акцiями емiтента в кiлькостi 1000 (одна тисяча) штук, що становить 1 % вiд загальної кiлькостi акцiй Товариства. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нОбраночлен Наглядової радиБєлiков Борис Олександровичд/н, д/н, д/н1
Зміст інформації:
Посадова особа, член Наглядової ради Бєлiков Борис Олександрович, обраний членом Наглядової ради 23 квiтня 2014 р. за рiшеням Загальних зборiв акцiонерiв Товариства, Протокол № 1 вiд 23 квiтня 2014 р., строком на 3 роки. Посадова особа згоди на розкриття поспортних даних не надавала. Iншi посади, якi посадова особа обiймала протягом останнiх 5 рокiв: генеральний директор ТОВ "Бориспiль Агро Трейд", заступник генерального директора з iнвестицiйного розвитку ТОВ "Бориспiль Агро Трейд", директор ТОВ "ЯСЕНСВIТ", генеральний директор ТОВ "ЯСЕНСВIТ", директор ТОВ "ОВОСТАР ЮНIОН". Посадова особа володiє акцiями емiтента в кiлькостi 1000 (одна тисяча) штук, що становить 1 % вiд загальної кiлькостi акцiй Товариства. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нОбраноЧлен Наглядової радиТовариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "ОВОСТАР ЮНIОН"д/н, 30455716, д/н94.31
Зміст інформації:
Посадова особа, член Наглядової ради Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "ОВОСТАР ЮНIОН" обрана 23 квiтня 2014 р. за рiшеням Загальних зборiв акцiонерiв Товариства, Протокол № 1 вiд 23 квiтня 2014 р., строком на 3 роки. Посадова особа володiє акцiями емiтента в кiлькостi 94310 (дев'яносто чотири тисячi триста десять) штук, що становить 94,31 % вiд загальної кiлькостi акцiй Товариства.
д/нОбраночлен Ревiзiйної комiсiїСапожнiк Вiталiй Володимировичд/н, д/н, д/н0.013
Зміст інформації:
Посадова особа, член Ревiзiйної комiсiї Сапожнiк Вiталiй Володимирович, обраний 23 квiтня 2014 р. за рiшеням Загальних зборiв акцiонерiв Товариства, Протокол № 1 вiд 23 квiтня 2014 р., строком на 3 роки. Посадова особа згоди на розкриття поспортних даних не надавала. Iншi посади, якi посадова особа обiймала протягом останнiх 5 рокiв: заступник фiнансового директора ЗАТ "Малинове", головний бухгалтер ТОВ "ЯСЕНСВIТ", заступник директора фiнансового ТОВ "ЯСЕНСВIТ", головний бухгалтер ТОВ "ОВОСТАР", головний бухгалтер ПАТ "Птахофабрика "Україна". Посадова особа володiє акцiями емiтента в кiлькостi 13 (тринадцять) штук, що становить 0,013 % вiд загальної кiлькостi акцiй Товариства. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нОбраночлен Ревiзiйної комiсiїПерникоза Володимир Васильовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа, член Ревiзiйної комiсiї Перникоза Володимир Васильович, обраний 23 квiтня 2014 р. за рiшеням Загальних зборiв акцiонерiв Товариства, Протокол № 1 вiд 23 квiтня 2014 р., строком на 3 роки. Посадова особа згоди на розкриття поспортних даних не надавала. Iншi посади, якi посадова особа обiймала протягом останнiх 5 рокiв: заступник головного бухгалтера ВАТ «Птахофабрика «Україна», провiдний бухгалтер ТОВ «ЯСЕНСВIТ». Посадова особа акцiями емiтента не володiє, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нОбраночлен Ревiзiйної комiсiї Фiлончук Оксана Миколаївнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа, член Ревiзiйної комiсiї Фiлончук Оксана Миколаївна, обрана 23 квiтня 2014 р. за рiшеням Загальних зборiв акцiонерiв Товариства, Протокол № 1 вiд 23 квiтня 2014 р., строком на 3 роки. Посадова особа згоди на розкриття поспортних даних не надавала. Iншi посади, якi посадова особа обiймала протягом останнiх 5 рокiв: економiст з фiнансової роботи, директор фiнансовий ТОВ Науково – виробниче пiдприємство «Бiо-Тест-лабораторiя», економiст з фiнансової роботи ПАТ «Пiллар», начальник фiнансового вiддiлу, директор фiнансовий ТОВ «Фiнансова Компанiя «Європейська Агенцiя з Повернення Боргiв», заступник директора фiнансового з контролiнгу ТОВ "ЯСЕНСВIТ". Посадова особа акцiями емiтента не володiє, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.